fbpx

Barbi & Isti

Barbi és Isti tavaly kértek fel, hogy fotózzam az áprilisi esküvőjüket, azonban a koronavírus közbeszólt. Az utolsó pillanatig húzták, de végülis el kellett halasztani. Megbeszéltük, hogy a lagzit 2021-ben tartják, de a polgárit még idén megrendezik, amint lehetséges.

Aztán egyszer csak hívott Barbi, hogy még utoljára egyeztessen velem a másnap tartandó esküvőjükkel kapcsolatban, amikor rájött, hogy a nagy szervezésben nekem elfelejtettek szólni az új dátumról. Hirtelen jött a dolog, de szerencsére egy kis átszervezéssel sikerült megoldani, hogy tudjak menni fotózni. Így másnap beültünk a kocsiba a feleségemmel és másfél hónapos kisbabánkkal, és elindultunk Neszmély felé. A pár az esküvő helyszínének ezt a falut választotta, mivel nagyon tetszett nekik a hely. A polgárit is ide szervezték, annak ellenére, hogy gödöllőiek. Mi röpke két és fél óra utazás után meg is érkeztünk.

Az esküvőnek egy nagyon kedves dátumot tűztek ki: 07.07., ami Barbi nagymamájának a házassági évfordulójának napja. Az egész ceremónia fantasztikus hangulatban telt. Alig kilenc fő volt jelen, de meghittebb nem is lehetett volna. Volt nevetés és könny is, na meg persze első hitvesi csók.

A kis polgári szertartás után, lesétáltunk a Duna partra, ahol egy mini kreatív fotózást tartottunk, és készült néhány csoportkép is a családdal. Annak ellenére, hogy előtte sosem találkoztam velük, úgy éreztük mintha ezer éve ismernénk egymást. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, jó hangulatban telt a fotózás is. Az esküvőn már 8 hónapos kismama volt Barbi, így a kreatív fotózás egyben egy kismama fotózás is volt. Augusztusban, pedig megszületett a kis Zénó. Szerintem remek képek születtek, ezen a gyönyörű helyen.

TOP