fbpx

Klau & Ádi

Nagy felkészüléssel kezdődött számunkra Klau és Ádi esküvője, mert mi voltunk a fotósok és a videósok is egyszerre. Ez persze korántsem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik. Ilyenkor nem egyedül megyek, mindig viszem magammal a kis csapatomat, ami általában 3-4 főből áll, itt viszont a helyzet úgy hozta, hogy csak ketten tudtunk elmenni, ami röviden és tömören annyit jelent, hogy négy ember munkáját végeztük ketten… nem egy lehetetlen feladat, de nem is könnyű. Tudtuk előre, hogy rutinból nem fog menni, hanem jól fel kell készülnünk.

Minden esküvőt egy napos felkészülés előz meg. Tartunk egy utolsó egyeztetést a párral, átbeszéljük a részleteket, az elképzeléseket. Még előtte nap ellenőrizzük a kártyákat, hogy legyen elég szabad hely a rengeteg anyag rögzítésére, előkészítjük és feltöltjük a szükséges felszereléseket.
A nagy napot Klau készülődésével indítottuk. Szeretjük ezeket a pillanatokat, mert a menyasszonynak van ideje megszokni a kamerákat és tudunk neki segíteni leküzdeni a nagy igen előtti izgalmakat.
A párok rendszerint arról szoktak beszámolni, hogy nem is láttak minket az esküvő közben és mégis mindenről készült felvétel… nos, ezért vagyunk ott, hogy ne legyünk útban, de mégis mindenhol ott legyünk.

Ádi és Klau esetében a kreatív fotózást nem az esküvő napján tartottuk, hogy ne legyen nekik még ez is plussz stressz, hanem teljesen fel tudjanak oldódni a kamera előtt. Nem bántuk meg. Készült egy csomó kreatív kép és nem kellett sietnünk sehova, hanem volt idő több helyszínre is.
Az egész nap hangulata csodálatos volt. Szerintem a képek is azok lettek.

TOP