fbpx

RÓLUNK

Fanni és Máté vagyunk. Fotós házaspár.

Imádunk fotózni, ennél csak egy dolgot szeretünk jobban, együtt fotózni.
Na jó... ez azért kicsit túlzás. Nagyon szeretjük a kislányunkat, szeretünk közösen időt tölteni, szeretünk lazulni, de mozogni és kirándulni is. És persze nagyon szeretjük az esküvőket!

Fanni egy örökmozgó. Folyamatosan pörög, szerintem a világon a legjobb feleség és anya, ezen kívül szuper szakács. - Persze lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok... de ez így van jól, nem? - Fanni főállásban feleség és anyuka, de emellett zseniálisan jó másodfotós. Az esküvőkön ő fényképezi a részleteket, a dekorációt, segít a menyasszonynak ellazulni a kamera előtt és persze elkapja azokat pillanatokat, amiket sokan észre sem vennének az események tengerében.

Én (Máté) hivatásos fotográfus vagyok, teljes állásban ezt csinálom. Azokon az esküvőkön is én vagyok ott, ahova csak egy fotóst hívnak. Az elkészült képeket is én utómunkázom. Közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem esküvő fotózás terén... Még mielőtt megfogalmazódna benned a kérdés, gyorsan meg is válaszolom: "igen, csak 14 voltam amikor elkezdtem".

Stílusunk a történetmesélés.

Szeretjük az őszinte pillanatokat, azokat amik nem megismételhetőek. Egy esküvőn nagyon sok ilyen pillanat jön velünk szembe, ezeket igyekszünk a lehető legigényesebb módon megörökíteni.

Szeretünk az eseményekkel sodródni és úgy fotózni, mintha ott sem lennénk. Minden esküvő más, minden egyes alkalom teljesen magával ragad minket, veletek nevetünk és sírunk, ezért a spontaneitást a beállított képek elé helyezzük. Az igényeitektől és a személyiségetektől függően alkalmazkodunk és ha szükség van rá, instruálunk benneteket, hogy elérjük a legszebb végeredményt.

Fontosnak tartjuk, hogy

  • megismerjük a párt akit fotózunk. A baráti kapcsolat az esküvő után is meg szokott maradni.
  • ne csak az aktuális trendeknek feleljünk meg. A képek egy részét megkapjátok több színvilágban is, hogy tíz év múlva is értéket képviseljenek.
  • minőségi munkát adjunk ki a kezünkből, ezért a legprofibb felszereléssel dolgozunk.
  • napról napra fejlődjünk, ezért mire eljön az esküvőtök napja még jobbat tudjunk nyújtani.

Örömmel megismernénk titeket, ha tetszenek a képeink kérjetek ajánlatot!

 

Hogy még jobban megismerjük egymást,

ajánljuk, hogy nézzétek meg ezt a videót! Máté elmeséli, hogyan is szokott zajlani nálunk egy esküvő fotózása az ajánlatkéréstől a képek átadásáig. Természetesen bármilyen kérdés felmerül, nyugodtan keressetek minket! Ezek nem kőbevésett szabályok amikről Máté beszél, inkább egy általános forgatókönyv, ami már sokszor bevált.

TOP